Ιερέας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ιερέας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Δεν είχε τον… θεό του ένας  ιερωμένος από την περιοχή της Τριφυλίας, ο οποίος υπέκυψε στα… εγκόσμια πάθη και θέλησε να εκδικηθεί έναν λαϊκό με τον οποίο είχε προηγούμενα, στέλνοντάς τον στον… άλλο κόσμο!

Ιερέας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!
Δεν είχε τον… θεό του ένας  ιερωμένος από την περιοχή της Τριφυλίας, ο οποίος υπέκυψε στα… εγκόσμια πάθη και θέλησε να εκδικηθεί έναν λαϊκό με τον οποίο είχε προηγούμενα, στέλνοντάς τον στον… άλλο κόσμο! Ο «νταής» παπάς συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση!

Δράστης  και θύμα είχαν διαφορές για  ένα ακίνητο στην περιοχή της Γιάλοβας Μεσσηνίας, το οποίο είχε παραχωρήσει ο παπάς στον λαϊκό χωρίς να του ζητήσει ενοίκιο, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα το ανακατασκεύαζε από την αρχή. Ωστόσο, κάπου «στράβωσε» η συμφωνία κι αυτό ο ιερωμένος δεν μπόρεσε να το… χωνέψει! Έτσι, αποφάσισε να εκδικηθεί τον λαϊκό στερώντας του τη ζωή!

Του έστησε ενέδρα σε δρόμο της περιοχής και, μόλις τον είδε, πάτησε γκάζι και τον παρέσυρε με σκοπό να τον σκοτώσει! Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στην ωμοπλάτη και παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης