Ηράκλειο: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση το ενός έτους κοριτσάκι που έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου
Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση
Από σκάλα ξενοδοχείου στις Γούβες Ηρακλείου, όπου διέμενε με την οικογένειά του, έπεσε το περίπου ενός έτους κορίτσι που νοσηλεύεται διασωληνωμένοστο ΠΑΓΝΗ.
Το παιδί είχε έρθει με τους γονείς του για διακοπές από την Ρουμανία στις 13 Σεπτεμβρίου και είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στην χώρα τους στις 20 του μήνα.
Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 16 μηνών κορίτσι έπεσε από σκάλα στο pool bar του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνοδεία γιατρού και το παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου παραμένει διασωληνωμένο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μικρό κορίτσι είναι αιμοδυναμικά σταθερό με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά σταθερή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.