Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε γειτονιά Ρομά στο Χαλάνδρι, καθώς μια 8χρονη βρέθηκε από περαστικό εγκαταλελειμμένη και χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε αυτοκίνητο.
Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Παρασκευή, μέσα από το δελτίο του Mega.
Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm48bu1kvi81)
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία.
Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, αμφότεροι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το πώς βρέθηκε η 8χρονη μέσα στο όχημα και πόσες ώρες έμεινε εκεί.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events