Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο, πού θα δούμε 20άρια - Με βροχές ο Μάρτης

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο, πού θα δούμε 20άρια - Με βροχές ο Μάρτης

Καιρός: Αρκετή ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες - Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά έως το Σάββατο -  Από Κυριακή αισθητή πτώση θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

zesti_kairos
Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις λόγω του βορείου ρεύματος στη Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίοτοπικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό 

-Γενικά αίθριος καιρός έως το Σάββατο , από την Κυριακή τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά
-Θερμοκρασία σε πτώση από την Κυριακή και μετά
-Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους τα 7 με 8 μποφόρ

Αλλάζει ο καιρός - Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Κυριακή

Κλείσιμο


Καιρός Παρασκευή


kairos_paraskeui


Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο

Γενικά αίθριο καιρό αναμένουμε για το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, αγγίζοντας σε ορισμένες περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Τη νύχτα στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
kairos_thermokrasies_savvato



Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
kairos_savvato


Ξεκινούν οι βροχές από την  Κυριακή

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη Θράκη, μέχρι τις απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, αρχικά της βόρειας και βαθμιαία της κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, η οποία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή.
kairos_kiriaki



Καιρός Δευτέρα

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

kairos_deutera_emy


Ειδήσεις σήμερα: 

Στη φυλακή ο Λιγνάδης - Ετοιμάζει προσφυγή κατά της προφυλάκισής του

Κορωνοϊός – Η εξομολόγηση από το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα: Αισθανόμουν μελλοθάνατη

Europa League, Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: «Θρυλική» πρόκριση στο 89' - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης