«Επειδή αυξάνονται τα κρούσματα, περιμένουμε ίσως να δούμε και περισσότερους διασωληνωμένους και νεκρούς» τόνισε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, ενώ είπε ότι είναι ανησυχητικό το γεγονος πως χθες καταγράφηκαν 13 νεκροί και αυξάνονται οι διασωληνωμένοι λόγω κορωνοϊού.
Η κ. Λινού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παρατηρείται καλύτερη εικόνα στην Ελλάδα, αλλά όπως είπε χρειάζεται έντονη προσπάθεια και σε προσωπικό και σε κεντρικό Πολιτειακό επίπεδο για να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση.
Η κ. Λινού επεσήμανε ακόμη ότι «δεν πρέπει να ανταλλάσσουμε τα πράγματά μας γιατί ο κορωνοϊός επιβιώνει για ώρες στις επιφάνειες». Η καθηγήτριας επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, εξέφρασε ακόμη τον προβληματισμό της για την έρευνα που δείχνει ότι οι μισοί Έλληνες δεν φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Όπως υποστήριξε, «πρέπει να αρχίσουν και καμπάνιες υπέρ του εμβολίου».
Σχετικά με τα κρούσματα τους επόμενους μήνες, η κ. Λινού είπε ότι «ελπίζω να είναι ήπια η αύξηση των κρουσμάτων» ενώ επικαλέστηκε μελέτη που λέει ότι σε χώρους που δεν αερίζονται ή δεν αερίζονται καλά παρατηρούνται πολλά κρούσματα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.