Παράταση στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις με bonus όσο η προκαταβολή

Παράταση στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις με bonus όσο η προκαταβολή

Με τροπολογία Βαλαβάνη που κατατέθηκε στη Βουλή - Αναμένεται να ψηφιστεί σημερα - Η ρύθμιση αναμένεται να ανοίξει ακόμα και αύριο - Από τις 17 Απριλίου έχουν εισπραχθεί πάνω από 80 εκατ. ευρώ

Παράταση στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις με bonus όσο η προκαταβολή
Άμεσα μέσα στην εβδομάδα (ενδεχομένως και αύριο) αναμένεται να ανοίξει ξανά η ρύθμιση που έληξε χθες και προβλέπει «κούρεμα» προστίμων ίσο με το ποσό που καταβάλλει σαν προκαταβολή ο οφειλέτης για να «σβήσει» μέρος των χρεών του στην εφορία .
 
Η σχετική τροπολογία ψηφίζεται απόψε στη Βουλή και, μόλις πάρει τον δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο, στην Καραγεώργη Σερβίας έχουν έτοιμη  και θα εκδώσουν την υπουργική απόφαση που θα παρατείνει για άλλον ένα μήνα, έως τις 27 Μαΐου, τη ρύθμιση.
 
Την παράταση προανήγγειλε και η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη από τη Βουλή και κρίθηκε αναγκαία επειδή μέσα στις ελάχιστες μέρες που είχαν οι οφειλέτες στη διάθεσή τους, κατέβαλαν πάνω από 80 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων  από εκείνους που προκατέβαλαν τις δόσεις 1-3 χρόνων, γλιτώνοντας και άλλα τόσα από τόκους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης