PROTOTHEMA

Οικονομία

Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου

Έγγραφο ΣΔΟΕ: Ουδεμία σχέση της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ

Μαργαρίτα Παπανδρέου

Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η πλευρά της κυρίας Παπανδρέου τονίζει ότι το έγγραφο του ΣΔΟΕ τη δικαιώνει απόλυτα σε όσα υποστήριζε ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και σκοπό είχαν να τη συκοφαντήσουν και να τη σπιλώσουν

Έγγραφο του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο, από την έρευνα των υπηρεσιών του σώματος «δεν υπάρχει» στη γνωστή λίστα Λαγκάρντ ή σε οποιαδήποτε άλλη λίστα το όνομά της ως δικαιούχου ή έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει το όνομά της, έδωσε στη δημοσιότητα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
 
Το έγγραφο υπογράφεται από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο και κατατέθηκε στο πλαίσιο εκδίκασης αγωγής της κυρίας Παπανδρέου σε βάρος ηγετικών στελεχών του ΣΔΟΕ, καθώς και ΜΜΕ, δημοσιεύματα των οποίων την έφεραν ως δικαιούχο λογαριασμού 500 εκατ. ευρώ, που περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ.
 
Στο ίδιο έγγραφο, ο υπογράφων δηλώνει στην κυρία Παπανδρέου ότι «ουδέποτε προέβην σε συνεντεύξεις ή αναφορές» σε ΜΜΕ «ότι δήθεν είστε δικαιούχος ποσού 500 εκατ. ευρώ ή άλλου ποσού, τα δε δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου που αναφέρονται στο πρόσωπό σας ουδεμία σχέση έχουν με τις έρευνες, τις οποίες έχει διενεργήσει η υπηρεσία μας».
 
Σημειώνει επίσης ότι «στη σχετική κατάθεσή μου στον Οικονομικό Εισαγγελέα, όπου αναφέρθηκε το όνομά σας στις 3-10-2012, αυτό δεν είχε προκύψει από σχετική επεξεργασία στοιχείων και συγκεκριμένα της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας αλλά αναφέρθηκε ως πληροφορία από διευθυντικό στέλεχος στις 2-10-2012 σε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών της υπηρεσίας μου». Καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου».
 
Η πλευρά της κυρίας Παπανδρέου τονίζει ότι το έγγραφο του ΣΔΟΕ τη δικαιώνει απόλυτα σε όσα υποστήριζε ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και σκοπό είχαν να τη συκοφαντήσουν και να τη σπιλώσουν. Επίσης, μετά την αποδοχή του εγγράφου από την κα Παπανδρέου, ο κ. Στασινόπουλος εξαιρέθηκε της αγωγής, παραμένουν ωστόσο εκκρεμείς οι υπόλοιπες υποθέσεις εναντίον των υπολοίπων στελεχών του ΣΔΟΕ και των ΜΜΕ κατά των οποίων είχε στραφεί η ιδία.Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Απόστολος Κυριακός15/11/201414:20

Έχουν πλέον περάσει 4,5 χρόνια από τότε που ενταχθήκαμε στον Μηχανισμό Στήριξης χάρη στον οποίο η ΗΔΗ χρεοκοπημένη (από την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή) Ελλάδα , ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!! Αυτή είναι η αλήθεια ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτοί που επιμένουν ακόμη σε θεωρίες συνωμοσίας , σε εύκολες λύσεις που .... υπήρχαν και ο δήθεν προδότης Παπανδρέου δεν τις ... ακολούθησε (πχ. Δάνεια από .. Ρωσία και ... Κίνα και ένα σωρό άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ) ή ότι ο ΓΑΠ δήθεν φούσκωσε τα Ελλείμματα για να μας ... βάλλει στο Μνημόνιο , δηλαδή ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , πρέπει να ανήκουν σε μία από τις εξής κατηγορίες : 1. Υπέργηροι που το μυαλό τους έχει (φυσιολογικά) φυράνει . 2. Αναλφάβητοι ,που δεν γνωρίζουν ούτε ανάγνωση , ούτε γραφή . (Άν και έχω συναντήσει αναλφάβητους που καταλαβαίνουν περισσότερα από πολλούς .... εγγράμματους) . 3. Άνθρωποι Μειωμένης Αντίληψης. ΥΓ. Υπάρχει και μία ακόμη κατηγορία : Σε αυτήν την κατηγορία υπάγονται αυτοί ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , αλλά ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ είτε από Κομματικό Φανατισμό , είτε επειδή υπηρετούν ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ . Δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Απάντηση
Γιάννης14/11/201418:23

Τι σημασία έχει τι δηλώνει αυτός που σε κατηγορεί! Ο κάθε ψυχάκιας είναι πεισμένος ότι η Αμερικανοεβραία (ναι έτσι. Οι άλλοι είνια ρατσιστες) είναι ή κάτοχος του λογαριασμού. Α και ο γιός της αυτός ο αναθεματισμένος ΓΑΠ. Που μια φράση του κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτή ντε λεφτά υπάρχουν,". Δεν είναι ο Καραμανλής και όσοι λυμαίνονταν τον τόπο και κυκλοφορούσαν με (5) μύρια στα σύνορα Γαλλίας Ιταλίας. Ο ΓΑΠ φταίει τελεία και παύλα. 'Ολα τα άλλα είναι μ@λ@κίες και αυτό κάνω και γω που τάχα μου θα πείσω καποιον βαρεμένο ότι οι άλλοι φταίνε και όχι αυτός. Αι σιχτιρ

Απάντηση
Οι δικαστές 14/11/201415:50

Με τα στοιχεία που είχαν ,προφανώς έπρεπε να δικαιώσουν την Αμερικανοεβραία.Για τα εγκλήματα της οικογένειας κατα του Ελληνικού λαου ποτε θα δικαστούν ;

Απάντηση
Costis14/11/201411:04

Στον τόπο μου λένε " ξέρεις να κλέψεις ,τότε ξέρεις και να κρύψεις " σιγα που δεν θα ειχαν λάβει τα μέτρα τους αν και έφ'οσον ισχύουν γι'αυτα ποτ κατηγόρησαν την Αμερικάνα και τα οποία ,ελλείψει αποδείξεων , πήγαν στα αζήτητα .

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία