Rolling Stones tour: «Μαυραγορίτες» πωλούν εισιτήρια για 3.000 δολάρια!

Rolling Stones tour: «Μαυραγορίτες» πωλούν εισιτήρια για 3.000 δολάρια!

Σπεύδουν να αγοράσουν πρώτοι τα εισιτήρια ώστε μετά να τα μεταπωλήσουν πολλές φορές πάνω από την αρχική τους αξία.

Rolling Stones tour: «Μαυραγορίτες» πωλούν εισιτήρια για 3.000 δολάρια!
Προνομιακά εισιτήρια για την συναυλία των Rolling Stones στην Αδελαΐδα στην Αυστραλία προσφέρονται στο διαδίκτυο για 3.000 δολάρια, περίπου 6 φορές παραπάνω από το αρχικό κόστος τους.

Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός όπως είναι η περιοδεία των γερόλυκων της ροκ σε Ασία και Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους επιτήδειους που θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα. Είναι οι λεγόμενοι «μαυραγορήτες» που σε μεγάλα μουσικά events σπεύδουν να αγοράσουν πρώτοι τα εισιτήρια ώστε μετά να τα μεταπωλήσουν πολλές φορές πάνω από την αρχική τους αξία. Τα πράγματα περιπλέκονται στην Αυστραλία, μιας και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να εμποδίζει τέτοιου είδους μεταπωλήσεις. Σε μία προσπάθεια να περιορίσει αυτή τη «μαύρη αγορά» των εισιτηρίων, ο γενικός εισαγγελέας της Αυστραλίας , John Rau προτείνει ένα ανώτατο όριο μεταπώλησης, της τάξης του  10 % επάνω από την αρχική του αξία του εισιτηρίου.

Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι η νέα μεγάλη περιοδεία των Rolling Stones «14 ON FIRE» θα ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου από το Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα συνεχιστεί στην Ασία. Οι Rolling Stones θα δώσουν 3 συναυλίες στο Τόκιο και μία στο Μακάο, πριν ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Σε αυτή ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουάτς και ο Ρόνι Γουντ θα έχουν μαζί τους τον Μικ Τέιλορ, ο οποίος υπήρξε μέλος των Rolling Stones από το 1969 μέχρι το 1974.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης