Έτοιμα τα ανανεωμένα Opel Zafira

Έτοιμα τα ανανεωμένα Opel Zafira

Η παραγωγή του μεσαίου πολυμορφικού άρχισε στο εργοστάσιο του Ρούσελσαϊμ, παρουσία του Προέδρου της μάρκας, Καρλ-Τόμας Νόιμαν.

Έτοιμα τα ανανεωμένα Opel Zafira
Το πρώτο Zafira που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής ήταν βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, έφερε το πακέτο OPC Line και πλούσιο εξοπλισμό, με συστήματα όπως έξυπνα φώτα AFL LED και ρυθμιζόμενο cruise control.

Τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται με τη μάσκα μαρτυρούν τη συγγένεια του Zafira με το νέο Astra. Το μήκους 4,65 m. μεσαίο πολυμορφικό μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες. Με 5θέσια διαμόρφωση, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 710 lt, υπεραρκετό δηλαδή για τις μεταφορικές ανάγκες ακόμη και μίας ελληνικής οικογένειας. Ολικά επανασχεδιασμένο είναι το εσωτερικό, με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων και σύστημα πολυμέσων (με οθόνη αφής 7 ιντσών) που στέλνει στην… απόσυρση την προηγούμενη κονσόλα με τα δεκάδες κουμπάκια-γρίφο.

Από το 1999 – όταν λανσαρίστηκε – μέχρι σήμερα το Zafira μετρά 2,7 εκατ. πωλήσεις. Οι πρώτες παραδόσεις του ανανεωμένου μοντέλου έχει προγραμματιστεί να γίνουν το Σεπτέμβριο. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα βενζίνης, diesel αλλά και εκδόσεις LPG με υγραέριο και CNG με φυσικό αέριο.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης