ΗΠΑ: Ήρεμα, ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης...

ΗΠΑ: Ήρεμα, ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης...

Στο αεροδρόμιο του Μπέλινγχαμ εντοπίστηκε... χειροβομβίδα σε αποσκευή, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο χώρος και να κληθεί η αντιτρομοκρατική - Τελικά ήταν... συσκευή για κάπνισμα μαριχουάνας

ΗΠΑ: Ήρεμα, ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης...
Στη Γερμανία, προ ολίγων ημερών, κινητοποιήθηκε ολόκληρος αντιτρομοκρατικός μηχανισμός και εκκενώθηκε ένα κτίριο με 90 άτομα, εξαιτίας ενός... σεξουαλικού βοηθήματος που έκανε... θόρυβο! Στις ΗΠΑ
και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον, εκκενώθηκε το Σάββατο (9/4) ο χώρος ελέγχου στο αεροδρόμιο του Μπέλινγχαμ, εξαιτίας μίας... συσκευής για κάπνισμα... μαριχουάνας!

Κλείσιμο
Η τρομοκρατία φαίνεται πως έχει πετύχει μία μεγάλη νίκη. Έχει προκαλέσει πανικό στις παγκόσμιες αρχές, οι οποίες κινητοποιούνται σε καθημερινή βάση, τις περισσότερες φορές άνευ λόγου. Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπέλινγχαμ, στην Ουάσιγκτον, όταν οι ελεγκτές «διέκριναν» μέσω του μηχανήματος σπάρωσης, μία... χειροβομβίδα. Αμέσως κλήθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η ομάδα αντιμετώπισης βομβών, ενώ εκκενώθηκε ο χώρος ελέγχου και διεκόπη για λίγη ώρα η λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Το «ύποπτο» αντικείμενο που εντοπίστηκε...


Μετά την επέμβαση της ειδικής ομάδας, διαπιστώθηκε ότι η χειροβομβίδα... δεν ήταν κανένα... φονικό όπλο, αλλά μία συσκευή, ο κάτοχος της οποίας τη χρησιμοποίησε για να... καπνίζει μαριχουάνα και να... χαλαρώνει. Εκείνος μπορεί να χαλάρωνε, αλλά οι αμερικανικές υπηρεσίες κάθε άλλο παρά χαλάρωσαν με τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς προχώρησαν αμέσως στη σύλληψη του επιβάτη, τον οποίο παρέπεμψαν για ανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης