με τηλεοπτικό μήνυμα του απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για χώρους ταφής αγνοουμένων, να τις διαβιβάσει στην ΔΕΑ (Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων). Την ίδια έκκληση απευθύνει και ο Μουσταφά Ακιντζί προς τους Τουρκοκύπριους. Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων τονίζουν ότι οι πληροφορίες μπορούν να δοθούν με ανωνυμία.
Το βίντεο με την έκκληση αναρτήθηκε από τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η ανάρτηση του κ. Αναστασιάδη αναφέρει:
«Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός για τους συγγενείς των αγνοουμένων, αφού ένας-ένας φεύγει από τη ζωή χωρίς να μάθουν τι απέγιναν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Απευθύνω έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξακρίβωση της τύχης έστω και ενός αγνοουμένου, να μην διστάσει να τη δώσει, ακόμα και με πλήρη ανωνυμία».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς