Ο Ρέντσι έφτιαξε ειδική ιστοσελίδα για το «πρόγραμμα των χιλίων ημερών»

Ο Ρέντσι έφτιαξε ειδική ιστοσελίδα για το «πρόγραμμα των χιλίων ημερών»

Από σήμερα λειτουργεί ο ιστότοπος «Βήμα προς Βήμα», στη διεύθυνση www.passodopopasso.italia.it - Θα ενημερώνεται μέχρι την 28η Μαΐου 2017 για τις πρωτοβουλίες και τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιεί η κυβέρνηση

Ο Ρέντσι έφτιαξε ειδική ιστοσελίδα για το «πρόγραμμα των χιλίων ημερών»
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι παρουσίασε την Δευτέρα, στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, το Παλάτσο Κίτζι, τη διαδικτυακή πύλη του «προγράμματος των χιλίων ημερών», που θα δίνει στοιχεία για την πορεία υλοποίησης των κύριων στόχων της κυβέρνησής του.

Ο Ρέντσι ανακοίνωσε ότι από σήμερα λειτουργεί ο ιστότοπος «Βήμα προς Βήμα», στη διεύθυνση www.passodopopasso.italia.it. Θα ενημερώνεται μέχρι την 28η Μαΐου 2017 και θα προσφέρει πληροφόρηση για τις πρωτοβουλίες και τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιεί η κυβέρνηση. Ο Ρέντσι χρησιμοποιεί εδώ και μερικές ημέρες στο Twitter την ομώνυμη ετικέτα #passodopopasso για να αναφέρεται σε αυτά τα θέματα.

«Πρόκειται για ένα παζλ. Τώρα διαθέτουμε το εξωτερικό περίγραμμα και, βήμα-βήμα, θα το γεμίσουμε με ψηφίδες και περιεχόμενο» τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το οποίο «με τον τρόπο αυτό ο καθένας θα φέρει ευθύνη και θα δίνει λόγο για την δράση του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης