ΗΠΑ: Μπουγελώθηκε και ο Τζορτζ Μπους

ΗΠΑ: Μπουγελώθηκε και ο Τζορτζ Μπους

Τη χαρά να του ρίξει παγωμένο νερό είχε η σύζυγός του Λόρα - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε με τη σειρά του τον Μπιλ Κλίντον -«The check is mine», η θανατηφόρα ατάκα της Λόρα

 

ΗΠΑ: Μπουγελώθηκε και ο Τζορτζ Μπους

Μπορεί ο Τζάστιν Μπίμπερ να προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να μπουγελωθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ice Bucket Challenge» για την έρευνα της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης, όμως, ένας πρώην πρόεδρος είπε το «ναι» στον κουβά με το παγωμένο νερό.

Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος, λοιπόν, που δεν έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει όπως ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ και αντιθέτως ασχολείται ενεργά με τους ζωγραφικούς πίνακές του, αποδέχθηκε την πρόκληση από την κόρη του, Τζένα Μπους, και έκανε μπάνιο με παγάκια.

Βέβαια, στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο Μπους αστειευόμενος υποστηρίζει ότι το μπουγέλωμα δεν είναι… προεδρικό και προτιμά να γράψει μία επιταγή για την έρευνα.

Ωστόσο, την ώρα που… πέφτουν οι υπογραφές, εμφανίζεται η σύζυγός του, Λόρα, με έναν λευκό κουβά και του ρίχνει νερό στο κεφάλι, δήθεν αιφνιδιάζοντάς τον.

Κλείσιμο

Με μοναδική αίσθηση του χιούμορ, μάλιστα, η Λόρα Μπους κοιτάζοντας την κάμερα, δηλώνει: «Η επιταγή είναι δική μου, δεν θέλω να χαλάσω τα μαλλιά μου».

Αργότερα κι έχοντας μία πορτοκαλί πετσέτα στον ώμο, ο Μπους προκάλεσε τον προκάτοχό του, Μπιλ Κλίντον, να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να μπουγελωθεί.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης