Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 91 χλμ. - Δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι, ούτε αναφορές για ζημιές και τραυματισμούς
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης ανατολικά του Άγιου Δομίνικου, 38 χλμ. από την πόλη Boca de Yuma.
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 91 χλμ. και δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι, ούτε αναφορές για ζημιές και τραυματισμούς.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Πουέρτο Ρίκο, σε απόσταση 225 χλμ.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP