Τι ευχή έστειλε η Βαλερί στον Ολάντ;

Τι ευχή έστειλε η Βαλερί στον Ολάντ;

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι πάντα ήταν αξιοπρεπής κι ότι ουδέποτε έπραξε κάτι το μεμπτό

Τι ευχή έστειλε η Βαλερί στον Ολάντ;
Καλή επιτυχία για τα επόμενα τρία χρόνια της προεδρικής του θητείας ευχήθηκε πριν από λίγο στον Φρανσουά Ολάντ, η απατημένη πρώην "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, σε συνέντευξή της στο "Europe 1" την ώρα που ένοικος των Ηλυσίων αρνιόταν να αποκαλύψει σε δημοσιογράφο του BFMTV λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. "Η προσωπική μου ζωή θα πρέπει να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση", υποστήριξε σήμερα το πρωί σε δημοσιογράφο του BFMTV ο Σοσιαλιστής πρόεδρος, σε μία προσπάθεια να κλείσει το κεφάλαιο με το ερωτικό σκάνδαλο "Closergate" που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη Γαλλία.

To "ροτβάιλερ" των Ηλυσίων φαίνεται να επισκιάζει στα γαλλικά ΜΜΕ την σημερινή συνέντευξη του Γάλλου προέδρου, την δεύτερη εφ' όλης ύλης μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων.

Οι γαλλικές εφημερίδες επικεντρώνουν το ενδιαφέρουν τους στην Βαλερί όχι μόνο για τις...ευχές της στον πρώην εραστή της και για την επάνοδό της στην τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" και το περιοδικό "Le Point", η Βαλερί Τριερβελέρ επιστρέφει δριμύτερη στα τηλεοπτικά πλατό και πιθανότατα στα παλιά της "λημέρια". Το 2012 όταν ο τότε σύντροφός της εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας, η Βαλερί πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων έχοντας εγκαταλείψει για χάρη του την θέση της παρουσιάστριας σε talk show στο κανάλι " D8". Τώρα , βρίσκεται σε συζητήσεις με την διεύθυνση του του καναλιού.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε σήμερα στο κανάλι " BFMTV", ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή, ότι πάντα ήταν αξιοπρεπής κι ότι ουδέποτε έπραξε κάτι το μεμπτό.
Κλείσιμο
Μετά το φλέγον θέμα της οικονομίας, το ερώτημα που έθεσε ο δημοσιογράφος του καναλιού BFMTV στον Γάλλο πρόεδρο ήταν τα προσωπικά του, υποστηρίζει η Le Monde. Ο Ολάντ προσπάθησε να κόψει τη... φόρα στον Γάλλο δημοσιογράφο όπως ακριβώς συνέβη και στις 14 Ιανουαρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ιδιωτική του ζωή θα πρέπει να παραμείνει προσωπική.

Επιπλέον, ζήτησε από τους συμπολίτες του , που του γυρνούν την πλάτη στις δημοσκοπήσεις, να τον κρίνουν μετά το πέρας της θητείας του, το 2017.

Λίγες ώρες πριν την συνέντευξη του Ολάντ, δημοσκόπηση του ινστιτούτου "CSA" έδειξε ότι το 35% των ψηφοφόρων δεν εγκρίνουν το έργο του. Από την πλευρά του, ο ίδιος τους ζητά ιώβεια υπομονή καλώντας τους να τον κρίνουν κατά την λήξη της προεδρικής θητείας του, σε τρία χρόνια από σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης