Εμφύλιος στην κερκίδα της ΑΕΚ

Εμφύλιος στην κερκίδα της ΑΕΚ

Για άγνωστο λόγο οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού - Χυδαία συνθήματα εις βάρος της συζύγου του Σπανούλη

Εμφύλιος στην κερκίδα της ΑΕΚ
‘Φωτιά’ πήρε το κλειστό του ΟΑΚΑ στη δεύτερη περίοδο, όχι όμως λόγω της απόδοσης της ΑΕΚ. Για άγνωστο λόγο προέκυψε μεγάλη ένταση στο χώρο των κερκίδων πίσω ακριβώς από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μαλώνουν μεταξύ τους.

Για ένα πεντάλεπτο επικράτησε πανδαιμόνιο κι ενώ αρχικά φάνηκε ότι η κατάσταση είχε εκτονωθεί, η ένταση επανήλθε στη διάρκεια του ημιχρόνου, ωστόσο αυτή τη φορά διήρκησε πολύ λιγότερο και η επέμβαση των ψυχραιμότερων λειτούργησε πυροσβεστικά.

Κλείσιμο
Στη Θεσσαλονίκη ο Γκόντας διέκοψε το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό λόγω των υβριστικών συνθημάτων κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη κι ένα όμοιο περιστατικό συνέβη και στο ΟΑΚΑ.

Οπαδοί της ΑΕΚ κατέβηκαν πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και έβρισαν εν χορώ τη σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ασχολήθηκε όπως δυστυχώς ούτε οι διαιτητές. 

Σύνθημα κατά της συζύγου του Σπανούλη
Χθες στην Θεσσαλονίκη οπαδοί του Άρη έβρισαν εν χορώ την μητέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και στο τέλος αυτή του Αντώνη Φώτση, με τους διαιτητές να αντιδρούν διακόπτοντας τον αγώνα.

Σήμερα στο ΟΑΚΑ οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν εν χορώ τη σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο οι διαιτητές δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα κι άφησαν τον αγώνα να εξελιχθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης