Σε μια προσπάθειά τους να παρουσιάσουν του προφίλ του Ολυμπιακού στους Ισπανούς αναγνώστες η “AS” συγκρίνει την τακτική που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι στη μεταγραφική περίοδο με εκείνη της Ατλέτικο Μαδρίτης, λαμβάνοντας υπόψη τα… νούμερα.
«Ο Ολυμπιακός υπέγραψε 16 παίκτες με συνολικά 17,4 εκατομμύρια», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της ισπανικής ιστοσελίδας και παραθέτει τα ονόματα των παικτών που αγόρασε η ελληνική ομάδα.
Αναφέρει ότι στην πρώτη χρονιά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση 18 ποδοσφαιριστών και φέτος υποχρεώθηκε –όπως αναφέρει- να προβεί σε 16 κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο.
«Η ομάδα ξόδεψε λίγο περισσότερο από 17,4 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Ατλέτικο έβγαλε 112 εκατομμύρια», αναφέρει –μεταξύ άλλων- θέλοντας να δείξει την διαφορά των δύο ομάδων.
Κάνει ειδική αναφορά στον Κασάμι, για τον οποίο υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε πέντε εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει.
«Αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Μίτσελ επέλεξε να κινηθεί για λιγότερο γνωστούς παίκτες ή ποδοσφαιριστές όπως ο Αφελάι», αναφέρει και τέλος στέκεται ότι αποχώρησαν αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, με το ποσό των 38 εκατομμυρίων το οποίο έλαβαν οι ερυθρόλευκοι από τις πωλήσεις παικτών.