Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια ανοίγουν την αυλαία

Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια ανοίγουν την αυλαία

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ και οι Θεσσαλονικείς τη Νίκη Βόλου - Πρώτη σέντρα στην Ημαθία

Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια ανοίγουν την αυλαία
Η απρόσμενα πρωτοπόρος Βέροια υποδέχεται την Κέρκυρα, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να θέλουν «τρίποντα» κόντρα σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, αντίστοιχα, για να περάσουν εκείνοι στην κορυφή. 

Ψηλά και όσο αντέξει… Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις της Βέροιας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα με στόχο το «τρία στα τρία». 

Οι Ημαθιώτες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, έχουν καταφέρει να κλέψουν από νωρίς τις εντυπώσεις και η αγωνιστική τους εικόνα μεταφράζεται σε πολύτιμους πόντους, αφού προτεραιότητα για εκείνους αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία. 

Στραβοπάτημα της ομάδας του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο περιμένουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. 

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα τη Νίκη Βόλου και πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0 στην έδρα του Πλατανιά. 
Κλείσιμο

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον ΟΦΗ του Γκατούζο, θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Champions League και το σπουδαίο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης