Το gazzetta.gr υπενθυμίζει το σύστημα πρόκρισης της ΟΥΕΦΑ για την τελική φάση του Euro, όπου μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει το εισιτήριο η Ελλάδα.
Η «γαλανόλευκη» μπήκε με το... αριστερό στη μάχη των προκριματικών για το Euro 2016, δεχόμενη αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία. Ακόμα και το στραβό ξεκίνημα όμως, μοιάζει... αδύνατο να κόψει στην Εθνική το δρόμο για τα γήπεδα της Γαλλίας, όπως έχει διαμορφωθεί από την ΟΥΕΦΑ το σύστημα πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.
ADVERTISEMENT
Σε έναν όμιλο όπου βρίσκονται εκτός της Ελλάδας, οι Ρουμανία, Φινλανδία, Β.Ιρλανδία, Ουγγαρία και Νήσοι Φερόε, η χώρα μας θα μπορέσει και με την κατάκτηση της 2ης θέσης να πετύχει τον στόχο της απευθείας πρόκρισης, αλλά... παράθυρο υπάρχει ακόμα κι αν δεν το καταφέρει αυτό.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.