Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νικ Κύργιος μετά τα κατορθώματά του στο Γουϊμπλεντον τον περασμένο μήνα
Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νο 60 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, νίκησε 3-1 σετ (7-5, 7-6, 2-6, 7-6) τον Τσέχο Μιχαϊλ Γιούζνι, που βρίσκεται στο Νο 21 του ταμπλό, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του USA Open και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο.
Ο Γιούζνι πήγε να «ανατρέψει» την κατάσταση στο τελευταίο σετ, όμως ο Κύργιος έκανε την αντεπίθεσή του και νίκησε. Πλέον, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Αντρέα Σέπι.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.