Την άποψη ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να «στηριχθεί στην αμυντική λειτουργία και αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο
Η «σκληροτράχηλη άμυνα» μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο όπλο της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπως δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο.
Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε ότι αν μία ομάδα έχει καλή αμυντική λειτουργία, μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, όπως έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.