Μοναδικός τερματοφύλακας για τους «μπλαουγκράνα» απέμεινε ο «DJ Πίντο» ή άλλως Χοσέ Μαουέλ Πίντο
Στα χέρια ενός…dj βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Βαλδές που θα λείψει έξι με οκτώ μήνες λόγω ρήξης χιαστών στο δεξί γόνατο.
Μοναδικός τερματοφύλακας απέμεινε ο «DJ Πίντο» ή άλλως Χοσέ Μαουέλ Πίντο ο 38χρονος Ανδαλουσιανός ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί το τέρμα των Καταλανών.
Το ράστα μαλλί, η δισκογραφική εταιρεία με ράπερ , η φιλία του με τον Μέσι και η χαβαλεδιάρικη διάθεσή του τον κάνουν να ξεχωρίζει. Τώρα, λίγους μήνες πριν την ανανέωση του συμβολαίου του, βρίσκεται στην μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του με την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο να έχει μπροστά της οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα όπου με ισάριθμες νίκες παίρνει τον τίτλο, τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο και τον τελικού του κυπέλλου με τη Ρεάλ.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.