Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0 (Τελικό)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0 (Τελικό)

Οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν από σήμερα ουσιαστικά την πρόκριση στα πρημιτελικά του κερδίζοντας με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης - Τσόρι Ντομίνγκες (16'), Κάμπελ (35'), Μπονγκ (56') και Ολαϊτάν (60') τα γκολ

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0  (Τελικό)
Ώρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης στο πρώτο παιχνίδι για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη με πολλά τέρματα, η οποία θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός, που μπήκε φουριόζος στο 2014 και κατάφερε να κερδίσει με 4-0 την ομάδα της Καλλονής για το πρωτάθλημα, θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς.

Κλείσιμο
Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Πελέ, αφήνοντας εκτός τους Ρομπέρτο, Μήτρογλου, Σαλίνο, Αβραάμ, Σάμαρη, Φουστέρ, Στσέποβιτς, Τόρες, Γιαταμπαρέ, Ιμπαγάσα. Για πρώτη φορά σε αποστολή της φετινής σεζόν ο Κάρολ.

Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα κυπέλλου αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Γογωνάς, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί μεσοεπιθετικοί Ντε Μπλάσις και Ναβάρο, ο δεξιός ακραίος αμυντικός Λούι, ο μεσοαμυντικός Κουρμπέλης, και ο επιθετικός Μπακασέτας. Και οι πέντε παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους: Μέγιερι, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μανιάτης, Βάις, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ξεκινήσει με τους: Ερνάντεζ, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπαράλες, Τσάμπουρης, Ζησόπουλος, Κάφα, Ουρτάδο, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό.

Η προιστορία των δύο ομάδων στο θεσμό

Αήττητος είναι ο Ολυμπιακός σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε συνολικά 4 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.


Αναλυτικά:

 18/03/2009 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2-2(Φιλομένο 29', 35' - Ντιόγκο 43', 74')

 09/04/2009 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1(Ντουντού 47', Ντιόγκο 62' - Τσέζαρεκ 38')

 22/12/2010 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-1 (Ιμπαγάσα 86')

 11/05/2013 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-3 (Ράγιος 14' - Φουστέρ 42', Τζεμπούρ 98', Αμπντούν 119')
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης