Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Λαρς Τόμας «Λάσε» Νίλσον της Έλφσμποργκ αποκαλύπτει σήμερα ο σουηδικός Τύπος
Την περίπτωση του Λαρς Τόμας «Λάσε» Νίλσον φέρεται να εξετάζει «ζεστά» ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του 31χρονου φορ υποστηρίζουν πως ο παίκτης έχει προταθεί στο «τριφύλλι» από τον Σόρεν Λέρμπι, μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ και του Ντάνιελ Πράνιτς.
Μάλιστα, τονίζουν πως ο Νίλσον έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον σουηδικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται από το 2011 και την τελευταία χρονιά είχε πετύχει 9 γκολ σε 22 συμμετοχές.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.