Τσάνας: «Έτοιμη η φουρνιά της Εθνικής»

Τσάνας: «Έτοιμη η φουρνιά της Εθνικής»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στην φουρνιά της Εθνικής κάτω των 20 πως θα πετύχει, έχει ο Κώστας Τσάνας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Τσάνας: «Έτοιμη η φουρνιά της Εθνικής»
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσάνας στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την παρουσία της Εθνικής κάτω των 20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πραγματικά ανεβήκαμε λίγο επίπεδο. Είδαμε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ποιότητα τους και απέκτησαν εμπειρίες. Τα παιδιά έδειξαν πως υπάρχουν οι δυνατότητες. Χάσαμε ένα ματς στο οποίο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αν και δεν φάνηκε. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι. Μας μένει η πίκρα και ίσως να φταίμε και εμείς. Ίσως να θεωρήσαμε όλοι μας δεδομένο πως περάσαμε στην επόμενη φάση».

Για το ματς με το Ουζμπεκιστάν: «Δεν υποτιμήσαμε το Ουζμπεκιστάν. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο. απλά μπήκαμε βιαστικά για να τελειώνουμε με το ματς. Η μπάλα πήγαινε βεβιασμένα και στον Διαμαντάκο και στον Κολοβό και στον Γιαννιώτα που έχουν την ικανότητα να σκοράρουν. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες έπρεπε να κυνηγήσουμε με διάφορους τρόπους να ισοφαρίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και όταν έχουμε αντίπαλο κάποια ομάδα που να παίζει έτσι να ξέρουμε πως θα την αντιμετωπίσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης