Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τσάβι!

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τσάβι!

Ενώπιον 180 «επίλεκτων» καλεσμένων, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Νούρια Κουνιγιέρα

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τσάβι!
Βύθισαν στο σκοτάδι τον αυτοκινητόδρομο!
Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τσάβι!
Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τσάβι!
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εκκλησάκι του 16ου αιώνα στην Κόστα Μπράβα και το «παρών» έδωσαν συμπαίκτες του ποδοσφαιριστές του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα αλλά και ορισμένοι αντίπαλοι στο γήπεδο.

Ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» έφτασε στο χώρο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα (στις 19.30 η τελετή) με τη νύφη να καταφτάνει 10 λεπτά πριν το μυστήριο.

Κλείσιμο
Πρώτος από τους καλεσμένους που έφτασε ήταν ο Βαλντές με την έγγυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, ενώ ακολούθησαν σύντομα και οι Μπουσκέτς, Εθκέρο, Ολεγκέρ, Γκάμπρι, Ζορκερά και Ετσεμπερία.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποθέωσε τους Μέσι, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Μασεράνο, Πέδρο και Άλμπα, οι οποίοι έφθασαν συνοδευόμενου από τις συντρόφους τους όλοι μαζί με μίνι μπας.

Στην τελετή δεν βρέθηκε ο Πικέ με την Σακίρα, ούτε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, αφού βρίσκονται εκτός Ισπανίας, ενώ απουσίαζε και ο στενός φίλος του Τσάβι, Ίκερ Κασίγιας που κάνει διακοπές με τη Σάρα Καρμπονέρο.

Οι νιόπαντροι θα περάσουν το μήνα του μέλιτος στις Σεϋχέλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης