Επτά διαρρήξεις από τρεις αλλοδαπούς στα Ιωάννινα

Επτά διαρρήξεις από τρεις αλλοδαπούς στα Ιωάννινα

Από τον τρόπο της δράσης τους και τα αποτυπώματά τους, ταυτοποιήθηκαν δύο Αλγερινοί ηλικίας 24 και 28 χρόνων και ένας 27χρονος Λίβυος

Επτά διαρρήξεις από τρεις αλλοδαπούς στα Ιωάννινα
Ακόμη και... διαφημιστικά φυλλάδια έκλεβαν -άγνωστο για ποιο λόγο- τρεις αλλοδαποί που επιδόθηκαν σε αλλεπάλληλες διαρρήξεις καταστημάτων, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες στα Ιωάννινα! Ως τώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν επτά υποθέσεις και συνεχίζουν την προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει κι άλλες.

Από τον τρόπο της δράσης τους και τα αποτυπώματά τους, ταυτοποιήθηκαν δύο Αλγερινοί ηλικίας 24 και 28 χρόνων και ένας 27χρονος Λίβυος που, από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου, διέρρηξαν ένα καφενείο από το οποίο άρπαξαν χρήματα και οινοπνευματώδη ποτά, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο πήραν δύο γυναικείες τσάντες με διάφορα έγγραφα, ένα λογιστικό γραφείο με λεία χρήματα, τρία κινητά και διάφορα αντικείμενα, ένα πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. από το οποίο έκλεψαν μετρητά, λαχεία, διαφημιστικά φυλλάδια και έγγραφα, ένα αρτοποιείο απ' όπου άρπαξαν χρήματα και ένα εστιατόριο από το οποίο «σήκωσαν» αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα. Ακόμη, διέρρηξαν ένα διαμέρισμα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των τριών βορειοαφρικανών και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές και διατάραξη οικιακής ειρήνης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης