Ο δράστης συστήθηκε ως λογιστής στην ηλικιωμένη και προσπάθησε να της αποσπάσει χρήματα, υποσχόμενος επιστροφή φόρου στον γιο της
Μάνος Τσαγκαράκης
Δελεαστική φάνηκε σε μια ηλικιωμένη κάτοικο χωριού της Κάτω Αχαΐας η πρόταση ενός άγνωστου άνδρα που της συστήθηκε ως λογιστής του γιου της, να πληρώσει ένα ποσό για να εξασφαλίσει ένα πολύ μεγαλύτερο ως επιστροφή φόρου με διάφορα λογιστικά «τερτίπια» που θα έκανε ο ίδιος.
Η ανυποψίαστη γυναίκα φαντάστηκε ότι ο «λογιστής» της έλεγε αλήθεια, αφού τον εμπιστευόταν το παιδί της, όπως πίστευε. Έτσι, πείστηκε ότι με τα «κόλπα» του ο γιος της θα βρισκόταν κερδισμένος κατά 4.000 ευρώ και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει εκείνη τα 700 ευρώ που δήθεν χρειάζονταν για να τακτοποιηθεί η υπόθεση.
Για καλή της τύχη, την στιγμή που ήταν έτοιμη να δώσει τα χρήματα στον απατεώνα, μπήκε στο σπίτι η... κόρη της και ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας! Η ηλικιωμένη ενημέρωσε αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας για την απόπειρα απάτης και εκείνοι ερευνούν για να εντοπίσουν τον «μαϊμού» λογιστή, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP