Δανός ήθελε να μπει στο αεροπλάνο με... Καλάσνικοφ!

Δανός ήθελε να μπει στο αεροπλάνο με... Καλάσνικοφ!

Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι το Καλάσνικοφ δεν ήταν λειτουργικό, αλλά η κάννη του ήταν φραγμένη και ήταν μια απλή... replica!

Δανός ήθελε να μπει στο αεροπλάνο με... Καλάσνικοφ!
Γούρλωσαν τα μάτια τους οι υπάλληλοι του αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» όταν πέρασαν από το μηχάνημα με τις ακτίνες τις αποσκευές ενός Δανού τουρίστα που επρόκειτο να αναχωρήσει από τα Χανιά για την πατρίδα του, καθώς διέκριναν πεντακάθαρα το περίγραμμα ενός... Καλάσνικοφ!

Αμέσως σήμανε συναγερμός, κλήθηκε το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου που ακινητοποίησε τον 36χρονο Δανό και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος αερολιμένα μαζί με το όπλο. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι το Καλάσνικοφ δεν ήταν λειτουργικό, αλλά η κάννη του ήταν φραγμένη και ήταν μια απλή... replica!

Κλείσιμο
Κατά την εξέτασή του, ο 36χρονος έδειξε την απόδειξη αγοράς του όπλου- «μαϊμού» από ένα κατάστημα των Χανίων, το οποίο διαθέτει άδεια για να πωλεί αντίγραφα όπλων. Ωστόσο, η μεταφορά τους με αεροπλάνο απαγορεύεται κι έτσι το Καλάσνικοφ κατασχέθηκε, ενώ ο Δανός αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα... πρόλαβε την πτήση του!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης