Τραγωδία με δύο νεκρούς σε ελαιοτριβείο

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε ελαιοτριβείο

Λιποθύμησαν και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις -Η Πυροσβεστική κατόρθωσε να σώσει άλλους τρεις

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε ελαιοτριβείο
Ούτε οι προσπάθειες ενός κατοίκου της περιοχής που μπήκε φορώντας φιάλες οξυγόνου στη δεξαμενή του ελαιοτριβείου στον Πτελεό Μαγνησίας, στάθηκαν αρκετές για να σώσουν δυο από τους πέντε εργαζόμενους που είχαν λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις!

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας από τους εργάτες μπήκε στην βάθους τριών μέτρων δεξαμενή για να την καθαρίσει, αλλά έπεσε αναίσθητος εξ αιτίας των αναθυμιάσεων από το ύψους περίπου 0,40 εκατοστών λάδι που υπήρχε μέσα. Αμέσως, άλλοι τέσσερις προσπάθησαν να τον σώσουν, αλλά έχασαν και αυτοί τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις!

Κλείσιμο
Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, αλλά πριν ακόμη φτάσουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικές στολές, ένας από τους γείτονες  μπήκε στην ελαιοδεξαμενή φορώντας μάσκα και φιάλες από τις θαλάσσιες καταδύσεις του και ανέσυρε τους πέντε εγκλωβισμένους. 

Οι τρεις από αυτούς, που ήταν πιο νεαροί, ανέκτησαν σταδιακά τις αισθήσεις τους. Όμως, ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου και ένας Βούλγαρος εργάτης ήταν ήδη νεκροί. Έρευνα για τις συνθήκες της ανείπωτης τραγωδίας διενεργούν παράλληλα η Αστυνομία και το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, δυνάμεις της οποίας έφτασαν επί τόπου από τον Αλμυρό και το Βόλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης