Συνέλαβαν τον δράστη 11 διαρρήξεων στον Έβρο

Συνέλαβαν τον δράστη 11 διαρρήξεων στον Έβρο

Ο Αρμένιος συνελήφθη σε επιχείρηση που στήθηκε με τη βοήθεια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και, μέχρι στιγμής, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης 11 διαρρήξεων σε σπίτια

Συνέλαβαν τον δράστη 11 διαρρήξεων στον Έβρο
Επί 16 μήνες «πονοκεφάλιαζαν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας από τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις στην πόλη και σε χωριά του Έβρου, αλλά τελικά κατάφεραν να τις εξιχνιάσουν και να συλλάβουν το νεαρό Αρμένιο που τις είχε διαπράξει.

Ο 28χρονος αλλοδαπός ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και δεν άφηνε ίχνη, καθώς είχε συλληφθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για κλοπές. Από τις έρευνες των αστυνομικών, όμως, προέκυψε η ταυτότητά του και βρέθηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσε στις μετακινήσεις του. Στο εσωτερικό των δυο οχημάτων που κατασχέθηκαν, βρέθηκαν τρία κινητά, 21 δολάρια, μια ηλεκτρονική συσκευή και δυο διαρρηκτικά εργαλεία.

Κλείσιμο
Ο Αρμένιος συνελήφθη σε επιχείρηση που στήθηκε με τη βοήθεια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και, μέχρι στιγμής, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης 11 διαρρήξεων σε σπίτια, από τα οποία είχε αρπάξει συνολικά 14.350 ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 39.000 ευρώ και οκτώ χρυσές λίρες Αγγλίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης