Δείτε τον υπ. Παιδείας να παίζει μπάσκετ με μαθητές στους Λειψούς

Δείτε τον υπ. Παιδείας να παίζει μπάσκετ με μαθητές στους Λειψούς

Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα, υπέγραψε στο τέλος πάνω στην μπάλα και την κράτησαν ως ενθύμιο οι μικροί μαθητές

Δείτε τον υπ. Παιδείας να παίζει μπάσκετ με μαθητές στους Λειψούς
Σχολεία ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο υπουργός Παιδείας ξεκίνησε την περιοδεία του από τους Λειψούς και στη συνέχεια μετέβη στο Αγαθονήσι ενώ αυτή την ώρα έχει φτάσει στη Σύμη όπου θα παραστεί σε εκδήλωση γνωριμίας των μαθητών με το πρόγραμμα «kids Athletics" στο πλαίσιο του Κοινωνικού σχολείου. 

Μάλιστα ο υπ. Παιδείας δεν είπε όχι στην πρόκληση για έναν αγώνα μπάσκετ, μικρής διάρκειας, με τους μαθητές του σχολείου που επισκέφτηκε στους Λειψούς. Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα, υπέγραψε στο τέλος πάνω στην μπάλα και την κράτησαν ως ενθύμιο οι μικροί μαθητές.
Κλείσιμο

Αύριο, ο κ. Λοβέρδος θα επισκεφτεί το Καστελόριζο και το μεσημέρι θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου όπου θα παραστεί στα εγκαίνια Λυκείου.
 
Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Παιδείας, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως όλα τα σχολεία της χώρας έχουν έγκαιρα τα βιβλία, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν «με τη βοήθεια όλων» τα «αρκετά» προβλήματα που έχουν σχολεία και εκπαιδευτικοί.
 
Από τους Λειψούς, όπου παρευρέθηκε στον αγιασμό των σχολείων έκανε αναφορά και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην υπάρξουν κενά. «Σήμερα προσπαθούμε σε όλη την Ελλάδα να είναι όλα μας τα σχολεία ανοιχτά και οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί να είναι στις θέσεις τους. Θα δούμε στο τέλος της ημέρας κατά πόσο θα πετύχουμε τους στόχους μας» ανέφερε.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης