Μετά το χθεσινό αδιέξοδο στις συζητήσεις του υπουργού Υγείας με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και των άλλων κλινικοεργαστηριακών παρόχων του ΕΟΠΥΥ που συνεχίζουν την επίσχεση υπηρεσιών υγείας, ο κ. Γεωργιάδης θα συναντηθεί εκ νέου σήμερα με τους παρόχους, έχοντας θέσει τελεσίγραφο.
Σύμφωνα με αυτό η σημερινή ημέρα είναι η καταληκτική, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος: «Θα είναι το τελευταίο ραντεβού. Το κράτος, το υπουργείο και ο ΕΟΠΥΥ δε μπορούν να περιμένουν περαιτέρω. Ήδη είμαστε εξαιρετικά υπερήμεροι ως προς τους ασφαλισμένους μας από τους οποίους ζητώ και προσωπικά συγνώμη για την ταλαιπωρία».
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, μέχρι το βράδυ οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα ενημερωθούν ποιοι εκ των παρόχων παραμένουν συμβεβλημένοι και ποιοι όχι.
Η Πανελλήνια Επιτροπή Διαπραγμάτευσης θα συναντηθεί σήμερα το πρωί ώστε να αξιολογήσει τις προτάσεις του υπουργείου, ενώ σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι έθεσε στον κ. Γεωργιάδη τις κόκκινες γραμμές των διεκδικήσεων της.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.