Έφτιαξαν την... γκαρνταρόμπα τους οι διαρρήκτες!

Έφτιαξαν την... γκαρνταρόμπα τους οι διαρρήκτες!

Δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν ξανά... τζιν παντελόνια οι άγνωστοι διαρρήκτες που ανανέωσαν για τα καλά την... γκαρνταρόμπα τους εισβάλλοντας σε ένα κατάστημα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, του οποίου τα εμπορεύματα ρήμαξαν στην κυριολεξία!

Έφτιαξαν την... γκαρνταρόμπα τους οι διαρρήκτες!
Ο νέος στόχος των διαρρηκτών που έχουν χτυπήσει τον τελευταίο καιρό πολλά καταστήματα στο κέντρο της πόλης, ήταν το κατάστημα ειδών ένδυσης «Μονοπώλιο»  στην οδό Κορίνθου.

Παραβίασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα και, αφού «σήκωσαν» τουλάχιστον 100 παντελόνια τζιν, έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος!

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης διαπίστωσαν ότι είχε γίνει εισβολή το πρωί της Μ. Πέμπτης, όταν πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα.

Άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που έφτασαν μαζί με αξιωματικούς της Ασφαλείας, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και ερευνούν για την ταυτοποίηση των δραστών.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή