Για τις 18 Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού εκδότη
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή είχε ζητήσει και λάβει ο γνωστός εκδότης Γιώργος Κουρής, ωστόσο ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 18 Μαρτίου και ο εκδότης αφέθηκε ελεύθερος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρής συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Ψυχικό για χρέη στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 77χρονο Γιώργο Κουρή εκτελούσαν τρεις παραγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα και μία καταδικαστική απόφαση για χρέη που ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ.ευρώ.
Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, απογειωνόμαστε με την Athens Flying Week – Tanagra International Airshow - Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ανατολικής Μεσογείου επιστρέφει πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.
Άχαστες εκπτώσεις έως και -50% αλλά και μεγάλες προσφορές και επιπλέον, δώρο έκπληξη με τις αγορές σου, σε αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που αγαπάς ή που ήρθε η ώρα να γνωρίσεις, από τη La Vie en Rose. Γιατί η φροντίδα του εαυτού σου είναι η πιο σοφή επένδυση.