Κέρδη στη Wall Street

Κέρδη στη Wall Street

Ο Dow σημείωσε άνοδο 0,40% στις 16.978 μονάδες, ο S&P 500 με κέρδη 0,42% στις 1.972 μονάδες και ο Nasdaq κέρδισε 0,56% στις 4.416 μονάδες

Κέρδη στη Wall Street
Θετικά αντέδρασαν οι δείκτες της Wall Street στην ανακοίνωση των πρακτικών της Fed που τοποθετούν τον τερματισμό του προγράμματος αγοράς ομολόγων στα τέλη Οκτωβρίου, εφόσον η αμερικανική οικονομία συνεχίσει να εξελίσσεται βάσει εκτιμήσεων.

H αμερικανική αγορά, επέστρεψε σε κέρδη μετά το διήμερο selloff στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι εταιρείες μικρής κεφαλαιοποίησης και του ιντερνετ, καθώς η Alcoa ανακοίνωσε αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών και οι επενδυτές αναμένουν τη δημοσιοποίηση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed.

Κλείσιμο
Ο Dow σημείωσε άνοδο 0,40% στις 16.978 μονάδες, ο S&P 500 με κέρδη 0,42% στις 1.972 μονάδες και ο Nasdaq κέρδισε 0,56% στις 4.416 μονάδες.

“Η αγορά μπορεί να υποχωρήσει, αλλά δεν μπορεί να μείνει κάτω”, λέει στο Βloomberg ο John Manley, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής μετοχών για τη Wells Fargo Funds Management, στη Νέα Υόρκη. “Το γεγονός ότι η αγορά εξακολουθεί να αναρωτιέται για πολλά από αυτά που συμβαίνουν αποτελεί υγιές σημάδι. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της Fed είναι να διασφαλίσει ότι η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσει να εξελίσσεται”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης