Εκρηκτικός ο Ιούλιος

Εκρηκτικός ο Ιούλιος

Έντονο το φετινό καλοκαίρι, και δεν πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερη ηρεμία, ενώ ειδικά ο Ιούλιος έχει αρκετά απρόοπτα, ατυχήματα και νευρική ένταση. Δεν λείπουν στιγμές αποσυμπίεσης και φυγής απ’ τα καθημερινά.

Εκρηκτικός ο Ιούλιος
Η ισχυρή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 2/7 βγάζει αρκετά απωθημένα στην επιφάνεια αυτή την εποχή, ενώ εφιστά τη προσοχή στην εγκληματικότητα, την τρομοκρατία, τα πάθη και τις τάσεις χειρισμού κι εξουσιασμού. Αδυναμία δράσης, αίσθημα εγκλωβισμού. Ύπουλες ενέργειες, ειδικά τώρα που ο Άρης βρίσκεται σε ένα αδύναμο ζώδιο για εκείνον τον Καρκίνο, και δρα πλαγίως. Αυξημένα εγκλήματα λόγω πάθους. Η όψη αυτή ζητά τον έλεγχο των ενεργειών μας και τη διοχέτευσή τους προς ένα καλό σκοπό.

Πολλά τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις κοντά στις 5/7, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού να προκαλεί “βραχυκυκλώματα”. Νευρική ένταση, πολλές σκέψεις, αϋπνία αλλά και έξυπνες ιδέες και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή σε βλάβες.

Κλείσιμο
Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, και μέχρι τις 31/7 που θα κάτσει θα κάνει το κλίμα στις σχέσεις πιο ανάλαφρο, επικοινωνιακό και φιλικό, αλλά θα υπάρχει επιπολαιότητα στα συναισθήματα κι αναξιοπιστία.

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 6/7 ωθεί σε διάφορες υπερβολές, αν και αυξάνει την ευδιαθεσία και το χιούμορ. Προσοχή στην επιπολαιότητα, την αφέλεια και την αμέλεια. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το όμορφο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο εκείνες τις μέρες προσφέρει στιγμές φυγής και ψυχική ανάταση, ενώ η τέχνη, η πνευματικότητα αλλά και η θάλασσα και ο ύπνος προσφέρουν ανακούφιση. Αρκετός ρομαντισμός και καλλιτεχνική έμπνευση.

Στις 6/7 επίσης μπαίνει ο Ερμής στον Λέοντα, μια όχι καλή θέση για εκείνον, οπότε η επικοινωνία δεν γίνεται με αντικειμενικότητα, η νοητική διαύγεια μειώνεται πολύ, το ίδιο και η συγκέντρωση, έως τις 25/7 που θα περάσει στο ζώδιό του, την Παρθένο.

Μια Πλουτώνια πανσέληνος κορυφώνεται στις 9/7, που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία προκαλεί ηφαιστειακό αναβρασμό, φέρνει ξεκαθαρίσματα, αποκαλύπτει μυστικά, ενώ εφιστά τη προσοχή σε κρυφές ενέργειες, τρομοκρατία κι εκβιασμούς. Μια “σκοτεινή” επιρροή, όμως δίνει και την ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα, μετά από δραματικά τελειώματα.

Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργεί και η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 10/7, μια επιρροή που σε πολλούς μπορεί να μειώσει τη ζωτικότητα, την όρεξη για ζωή και την αισιοδοξία, καθώς προκαλεί ένα αίσθημα ματαιότητας, ενώ ρίχνει φως σε κρυφά θέματα. Πάντα ο Πλούτωνας όμως λειτουργεί αρχικά καταστροφικά, και κατόπιν φέρνει την αναγέννηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ