«Woman spreading»: Η νέα προκλητική πόζα που «σαρώνει» το Instagram

«Woman spreading»: Η νέα προκλητική πόζα που «σαρώνει» το Instagram

Σελέμπριτις, μπλόγκερ αλλά και «απλές θνητές» ποζάρουν με ανοιχτά τα πόδια εκπέμποντας δυναμισμό

«Woman spreading»: Η νέα προκλητική πόζα που «σαρώνει» το Instagram
Το «man spreading», δηλαδή η ενοχλητική τάση μιας μεγάλης πλειοψηφίας των ανδρών να κάθονται σε καθίσματα (κυρίως δημόσιων συγκοινωνιών) με ανοιχτά πόδια, στριμώχνοντας του συνεπιβάτες τους, είναι κάτι με το οποίο είμαστε όλοι μας - δυστυχώς - λίγο πολύ εξοικειωμένοι.

Αν χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σίγουρα θα έχετε βρεθεί κάποιες στιγμές στριμωγμένοι στο κάθισμά σας, προσπαθώντας να αποφύγετε τα πόδια του διπλανού σας που κοντεύουν να σας...καβαλήσουν.

Αυτή η μάλλον κακή συνήθεια των ανδρών φαίνετε πως... ενέπνευσε ορισμένες γυναίκες να δημιουργήσουν μια νέα μόδα στο Instagram, ποζάροντας με ανοιχτά τα πόδια σε μια, προκλητική για κάποιους, δυναμική για άλλους, πόζα που ονομάζεται... «woman spreading».

Κλείσιμο
Σελέμπριτις, μπλόγκερ αλλά και «απλές θνητές» έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τη νέα πόζα που έχει γίνει trend στο Instagram, και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους. Φυσικά, προνόησαν να ντυθούν κατάλληλα επιλέγοντας κυρίως παντελόνια και σορτς για τις φωτογραφήσεις τους, αφού το woman spreading μπορεί να αποπνέει δυναμισμό αλλά είναι και... άκρως αποκαλυπτικό με φούστα.

Πάρτε μια γεύση από το woman spreading παρακάτω






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης