Τα τρελά του κόσμου μας: Πιο φθηνό το ταξίδι στην Ισπανία από τη διαδρομή Νιουκάστλ-Μπέρμιγχαμ

Τα τρελά του κόσμου μας: Πιο φθηνό το ταξίδι στην Ισπανία από τη διαδρομή Νιουκάστλ-Μπέρμιγχαμ

Το... πείραμα δύο νεαρών γυναικών που εξέθεσε το σύστημα μεταφορών στη Βρετανία - Στις 105 λίρες το κόστος από τη μία πόλη στην άλλη για τη μία - Στις 75,27 λίρες το κόστος μετακίνησης στην Ιβηρική και για τις δύο

Τα τρελά του κόσμου μας: Πιο φθηνό το ταξίδι στην Ισπανία από τη διαδρομή Νιουκάστλ-Μπέρμιγχαμ
Πόσες φορές δεν έχουμε ομολογήσει μεταξύ μας ότι ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα κοστίζει περισσότερο απ' ότι πέντε ημέρες διακοπές σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη; Αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το... δράμα των Βρετανών. Δύο Βρετανίδες πραγματοποίησαν ένα πείραμα και κατάφεραν να εκθέσουν το σύστημα μετακίνησης στη χώρα τους, καθώς απέδειξαν ότι η μεταξύ τους συνάντηση στην... Ισπανία, κοστίζει λιγότερο, απ' ότι η μετακίνηση από το Νιούκαστλ, όπου διαμένει η μία, έως το Μπέρμιγχαμ, που βρίσκεται η δεύτερη.



Κλείσιμο
Αν κάποιος θεωρεί ότι γράφουμε υπερβολές, θα τον παραπέμψουμε στα στοιχεία και τους αριθμούς. Το εισιτήριο πήγαινε-έλα από το Νιουκάστλ για το Μπέρμιγχαμ είναι συνολικά 400 μίλια και κοστίζει 105 λίρες για τη μία κοπέλα. Το ταξίδι και για τις δύο κοπέλες στην Ισπανία, με επιστροφή πάντα, κοστίζει συνολικά -και για τις δύο πάντα- 75,27 λίρες! 



Η μία ξεκίνησε από το Νιουκάστλ για τη Μάλαγα, με πτήση που κόστισε συνολικά 19,98 λίρες και κάλυψε μία απόσταση 1.350 μιλίων. Η πτήση από το Μπέρμιγχαμ για τη Μάλαγα επίσης, κόστισε συνολικά 55,29 λίρες. Σύνολο και για τις δύο, 75,27 λίρες...



Ως εκ τούτου, η 27χρονη Λούσι και η 26χρονη Ζάρα, πέταξαν στη Μάλαγα και με το υπόλοιπο των 20 λιρών, απόλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι με καφέ και πίτα στον ήλιο και στη θάλασσα του ισπανικού θέρετρου. Τα τρελά του κόσμου μας... στο μεγαλείο τους!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης