Ανοιξε το πρώτο καφέ που δέχεται τη σωματική άσκηση ως μέσο πληρωμής

Ανοιξε το πρώτο καφέ που δέχεται τη σωματική άσκηση ως μέσο πληρωμής

Με έξι λεπτά έντονης διαλειμματικής προπόνησης μπορεί κάποιος να έχει ένα δωρεάν υγιεινό γεύμα 

Ανοιξε το πρώτο καφέ που δέχεται τη σωματική άσκηση ως μέσο πληρωμής
Το πρώτο καφέ στον κόσμο που δέχεται την σωματική άσκηση ως μέσο πληρωμής άνοιξε και δίνει κίνητρο στους εργαζομένους που για ώρες κάθονται σε ένα γραφείο να είναι πιο δραστήριοι.
Οι πελάτες του «Run for Your Bun» θα πρέπει όμως να ιδρώσουν κάνοντας μια έντονη προπόνηση έξι λεπτών για να «πληρώσουν» το γεύμα τους.

Οι έξι λεπτά υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση περιλαμβάνει γρήγορο τρέξιμο σε διάδρομο, κωπηλασία, ποδήλατο, πους απς και διάφορες άλλες έντονες ασκήσεις. 



Κλείσιμο
Ο πελάτης του καφέ μπορεί να κάνει διάλειμμα 30 δευτερολέπτων ανάμεσα σε κάθε άσκηση.
Αλλά μην περιμένετε κάτι ανθυγιεινό ως αντάλλαγμα για τη σκληρή σας προπόνηση.

Οι επιλογές για το μεσημεριανό γεύμα είναι πολύ υγιεινές και το μενού περιλαμβάνει κους κους πιάτο με φρούτα, ξηρούς καρπούς, σάλτσα βασιλικού, πίτα με ανάμεικτη σαλάτα, καπνιστό σολομό και ψητό κοτόπουλο με χαλούμι.

Η καφετέρια έχει ανοίξει στο Covent Garden, του Λονδίνου, από το David Lloyd Κλαμπ.
Σύμφωνα με νέα έρευνα ο μέσος υπάλληλος γραφείου δαπανά το 90% της εργασίας του καθισμένος σε μια καρέκλα και μπροστά από έναν υπολογιστή.

Η μελέτη του David Lloyd Κλαμπ δείχνει ότι οι υπάλληλοι γραφείου περνούν τις επτά από τις οκτώ εργάσιμες ώρες τους στην καρέκλα.Το νέο καφέ υποστηρίζεται από το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιολογίας.



Η έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.000 εργαζομένων σε γραφεία αποκάλυψε ότι το 28%, τρώει μεσημεριανό του γεύμα στο γραφείο. Ενώ το 95% συμφωνεί ότι η άσκηση είναι σημαντική και πολλοί είναι αυτοί που θα επωφεληθούν από τέτοιες πρωτοβουλίες.

Η Elaine Denton εμπειρογνώμονας του David Lloyd Club, λέει: «Το να είσαι ενεργός στο χώρο εργασίας και να κινείσαι περισσότερο είναι πραγματικά σημαντικό. Αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι μπορεί να είναι πιο δραστήριοι από την επίσκεψή τους στο καφέ. Γενικά όμως οι άνθρωποι οφείλουν σε καθημερινή βάση να είναι πιο ενεργοί στη δουλειά του κάνοντας μικρά πράγματα. Από το ανεβαίνουν τις σκάλες με τα πόδια αντί να χρησιμοποιούν το ασανσέρ ή να πηγαίνουν να παίρνουν το γεύμα τους περπατώντας αντί να το παραγγέλνουν. Ο τρόπος ζωής γίνεται όλο και πιο αδρανής. Οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν ότι μια θρεπτική, ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση πάνε χέρι-χέρι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης