Τέρμα το κλέψιμο στην Monopoly: Η εταιρεία αντικαθιστά τα μετρητά με... πιστωτικές

Τέρμα το κλέψιμο στην Monopoly: Η εταιρεία αντικαθιστά τα μετρητά με... πιστωτικές

Το Monopoly Ultimate Banking edition θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και θα χρησιμοποιεί ένα μικροσκοπικό ΑΤΜ το οποίο θα παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές του παιχνιδιού

Τέρμα το κλέψιμο στην Monopoly: Η εταιρεία αντικαθιστά τα μετρητά με... πιστωτικές
«Αγνώριστο» πρόκειται να γίνει το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly στη νέα έκδοση που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη εταιρεία Hasbro, αφού από αυτό θα λείπουν τα θρυλικά χάρτινα χαρτονομίσματα που όλοι έχουμε αγαπήσει και όλοι έχουμε δοκιμάσει να... ξαφρίσουμε. 

Το Monopoly Ultimate Banking edition θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και θα χρησιμοποιεί ένα μικροσκοπικό ΑΤΜ το οποίο θα παρακολουθεί τις συναλλαγές του παιχνιδιού, σαρώνοντας τις πιστωτικές κάρτες των παικτών αλλά και τις κάρτες τύχης και ιδιοκτησίας. 

Για να αγοράσει κανείς ένα οικόπεδο στη νέα έκδοση, πρέπει απλώς να σκανάρει την πιστωτική του και την κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να αφαιρεθεί το ανάλογο ποσό από τον λογαριασμό του. Η ίδια αποδοτική μέθοδος χρησιμοποιείται και για την πληρωμή ενοικίου σε άλλους παίκτες.

Κλείσιμο
Το «λίφτινγκ» αυτό του κλασικού παιχνιδιού έχει ως σκοπό να το εκμοντερνίσει και να βάλει επιτέλους τέλος στο φαινόμενο των... ύπουλων παικτών που περιμένουν να κοιτάξουν όλοι αλλού ώστε να «βουτήξουν» τα πολύχρωμα χαρτονομίσματα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hasbro προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα μετρητά. Ωστόσο, η τελευταία απόπειρά της χαρακτηρίστηκε αποτυχημένη, αφού επιβράδυνε σημαντικά τον ρυθμό του παιχνιδιού (οι παίκτες έπρεπε να πληκτρολογούν τα ποσά σε ένα ογκώδες κομπιουτεράκι).

Στη νέα έκδοση έχουν αναβαθμιστεί και άλλα στοιχεία του δημοφιλούς παιχνιδιού, όπως οι κάρτες τύχης που πλέον θα περιλαμβάνουν νέα «συμβάντα», τα οποία προκαλούν διακυμάνσεις στα νοίκια που καταβάλουν οι παίκτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης