2ο ING Live Well: Μια μεγάλη γιορτή για την υγεία στο κέντρο της Αθήνας

2ο ING Live Well: Μια μεγάλη γιορτή για την υγεία στο κέντρο της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα θα «παραδοθεί» για λίγες ώρες στους πολίτες της - Πάνω από 5.000 συμμετέχοντες θα διανύσουν μια συμβολική απόσταση 4 χλμ με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας, ή περπατώντας


2ο ING Live Well: Μια μεγάλη γιορτή για την υγεία στο κέντρο της Αθήνας
Tην Κυριακή 22 Ιουνίου το κέντρο της  Αθήνας κλείνει για λίγες ώρες και παραδίδεται στους πολίτες της. Πιο συγκεκριμένα, στην πλατεία Συντάγματος θα διεξαχθεί το 2ο ING Live Well,  συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Στις 7 το απόγευμα, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια συμβολική απόσταση τεσσάρων  χιλιομέτρων. Το κέντρο της πόλης θα είναι άδειο, χωρίς οχήματα,  ώστε να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή, με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας, ή περπατώντας. Δεν απαιτείται προεγγραφή ή κόστος συμμετοχής, δεν έχει χρονομέτρηση και βραβεύσεις νικητών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία σε  όλους όσοι επιθυμούν, να συμμετέχουν.

Κλείσιμο
 
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ομάδα της θα προετοιμάσει γυμναστικά τους συμμετέχοντες πριν την εκκίνηση. Οι λιλιπούτιοι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικές δραστηριότητες που θα τους διασκεδάσουν. Η εκδήλωση θα κλείσει με μεγάλη κλήρωση και πλούσια δώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης