Facebook: Freethenipple αλλά μόνο για... θηλασμό

Facebook: Freethenipple αλλά μόνο για... θηλασμό

Πέτυχε το στόχο της η καμπάνια #freethenipple - Μισό βήμα πίσω από τον κολοσσό του Facebook που θα επιτρέπει δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών μόνο αν απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν

Facebook: Freethenipple αλλά μόνο για... θηλασμό
Στροφή 180 μοιρών κάνει το Facebook στο θέμα της ανάρτησης φωτογραφιών θηλασμού χαλαρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την πολιτική του, αφού πλέον επιτρέπει ακόμα και το να είναι σε... κοινή θέα το γυναικείο στήθος. 

Η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, που μέχρι τώρα θεωρούσε προσβλητικές και σεξουαλικές πολλές φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν, αποφάσισε να αλλάξει... ρότα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την καμπάνια #freethenipple καθώς και συνοδεύτηκε από καταγγελίες χρηστών που το κατηγορούσαν για λογοκρισία. Πλέον, το Facebook επιτρέπει τη δημοσίευση φωτογραφιών με μητέρες που θηλάζουν μωρά, καθώς πλέον το θέαμα αυτό θεωρείται κάτι απολύτως φυσικό και όμορφο.

Κλείσιμο
«Αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για τις μητέρες να μοιράζονται αυτήν την εμπειρία τους στο Facebook. Στην πλειοψηφία τους, αυτές οι φωτογραφίες συμβαδίζουν με τις πολιτικές μας. Λάβετε υπόψη ότι για τις φωτογραφίες που εξετάζουμε, ειδοποιούμαστε σχεδόν αποκλειστικά από άλλα μέλη του Facebook που παραπονιούνται για την κοινοποίησή τους στο Facebook», υποστήριξε εκπρόσωπος της μηχανής αναζήτησης.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης