«Σπάστε το σταυρό» λένε οι τζιχαντιστές και βάζουν στόχο Λονδίνο, Πούτιν και Ρώσο Πατριάρχη!

«Σπάστε το σταυρό» λένε οι τζιχαντιστές και βάζουν στόχο Λονδίνο, Πούτιν και Ρώσο Πατριάρχη!

Μια νέα αφίσα δείχνει ένα τζιχαντιστή μπροστά από μια φωτογραφία του Big Ben και του Βρετανικού Κοινοβουλίου, ενώ μια άλλη βάζει στο στόχαστρο τον Πούτιν καθώς και τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο

«Σπάστε το σταυρό» λένε οι τζιχαντιστές και βάζουν στόχο Λονδίνο, Πούτιν και Ρώσο Πατριάρχη!
Νέο κάλεσμα στους οπαδούς του να κάψουν την Αμερική, να επιτεθούν στο Λονδίνο και να βάλουν στο στόχαστρό τους τον Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε το «Ισλαμικό Κράτος».

Μια νέα αφίσα που κυκλοφόρησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης δείχνει έναν πάνοπλο μασκοφόρο τζιχαντιστή μπροστά από μια φωτογραφία του Big Ben και του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Κλείσιμο


Ενώ μια άλλη καλεί τους φανατικούς ισλαμιστές να «σπάσουν το σταυρό» και παραμονές των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία βάζει στο σταυρόνημα τον Πούτιν καθώς και τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο.



Η ίδια αφίσα ενθαρρύνει τους οπαδούς του ISIS να κάψουν την Αμερική, σύμφωνα με το SITE Intelligence Group, που παρακολουθεί τη δραστηριότητα των ισλαμιστών τρομοκρατών στο Διαδίκτυο.

Οι αφίσες κυκλοφόρησαν λίγες μέρες μετά την ανάληψη από το ISIS της ευθύνης για την τρομοκρατική επίθεση σε ορθόδοξο ναό στο Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας, όταν ο τζιχαντιστής Χαλίλ Χαλίλοφ σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα πέντε ενορίτισσες προτού πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Το «Ισλαμικό Κράτος» απείλησε κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν να εξαπολύσει επιθέσεις στη Ρωσία λόγω της υποστήριξης που παρέχει το Κρεμλίνο στις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία, αλλά και στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ, καθώς έχει υποστεί συντριπτικά πλήγματα στα πεδία των μαχών της Συρίας και του Ιράκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης