Νεκρή βρέθηκε 37χρονη Ελληνίδα ζωγράφος στο Λονγκ Άιλαντ

Νεκρή βρέθηκε 37χρονη Ελληνίδα ζωγράφος στο Λονγκ Άιλαντ

Την εντόπισαν στο διαμέρισμά της 20 μέρες μετά το θάνατό της – Διαδικτυακή εκστρατεία να βρεθούν χρήματα για να μεταφερθεί η σορός της στο Ρέθυμνο

Νεκρή βρέθηκε 37χρονη Ελληνίδα ζωγράφος στο Λονγκ Άιλαντ
Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Άιλαντ η 37χρονη καλλιτέχνης Εστία Ζαφειράκη, 20 μέρες μετά το θάνατό της. 

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν κάνει γνωστή την αιτία του θανάτου της. Σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα», δεν έχουν εντοπιστεί εμφανή σημάδια επίθεσης. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπέκυψε σε κάποια ασθένεια. Οι Αρχές επικοινώνησαν με την οικογένειά της στην Κρήτη και ενημέρωσαν τις αδερφές της για το θάνατό της. 

Η Εστία Ζαφειράκη, με καταγωγή από τη Ρούστικα Ρεθύμνου, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έμενε στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν ως σχεδιάστρια και εικαστικός. Ζούσε μόνη της και δεν είχε συγγενείς στη Νέα Υόρκη. 

Κλείσιμο
Εκστρατεία για να μαζευτούν τα έξοδα της επιστροφής

Για να επιστρέψει η σορός της Εστίας Ζαφειράκη στην Κρήτη, άτομα του περιβάλλοντός της τρέχουν διαδικτυακή εκστρατεία στο σύνδεσμο https://www.gofundme.com/estia-zafeiraki . Ήδη, μέσα σε 4 ημέρες έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 17.000 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν τεθεί ως στόχος τα 20.000 δολάρια. 

Το τελευταίο μήνυμά της στο twitter ήταν μία εικόνα που έγραφε: «Αν η ζωή δεν έχει τα πάνω και τα κάτω της, τότε σημαίνει ότι είσαι νεκρός». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης