Ποιητής-κανίβαλος έτρωγε κομμάτι-κομμάτι τον εγκέφαλο της παρτενέρ του

Ποιητής-κανίβαλος έτρωγε κομμάτι-κομμάτι τον εγκέφαλο της παρτενέρ του

Όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες από τον βασανισμό της 45χρονης γυναίκας - Η γνωριμία στο ίντερνετ και η τραγική κατάληξη

Ποιητής-κανίβαλος έτρωγε κομμάτι-κομμάτι τον εγκέφαλο της παρτενέρ του
Τη γνώρισε μέσω διαδικτύου. Την παρέσυρε στον χώρο του. Την αιχμαλώτισε. Τη θανάτωσε και της αφαίρεσε τον εγκέφαλο από το κρανίο. Ολοκληρώνοντας τη φρίκη, έτρωγε κάθε μέρα κομμάτι-κομμάτι το μυαλό της κοπέλας που είχε την ατυχία να φλερτάρει μαζί του.

Μία ακόμη φρικιαστική υπόθεση κανιβαλισμού συγκλονίζει τη ρωσική κοινωνία. Αυτή τη φοράμ, πρωταγωνιστής είναι ένας Ρώσος ποιητής, ο οποίος είχε αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στο ίντερνετ.

Το σκηνικό του φρικιαστικού θανάτου για την 45χρονη γυναίκα, στήθηκε στη βορειοδυτική Ρωσία, τον περασμένο Μάρτιο, στη Γιορτή της Γυναίκας. Η υπόθεση, ωστόσο, αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Το ραντεβού των δύο εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο νεαρός ποιητής χτύπησε τη γυναίκα με μπουκάλι στο κεφάλι. Συνέχισε να τη χτυπά πολύ άσχημα και την αποτελείωσε με μαχαιριά. Ο «Ποιητής της Χρονιάς» για το 2016, έβγαλε τον εγκέφαλο της 45χρονης από το κρανίο και τον έτρωγε κομμάτι-κομμάτι.

Η υπόθεσή του αποκαλύφθηκε μετά από πληροφορίες και έρευνα της αστυνομίας στο διαμέρισμά του. Εκεί ανακαλύφθηκαν ίχνη από αίμα σχεδόν σε ολόκληρο το δωμάτιο, κάτι που παραπέμπει σε κανονική σφαγή του θύματος.
Κλείσιμο

Μετά τη συγκέντρωση των αποδείξεων, ο εισαγγελέας παρέπεμψε σε δίκη τον ποιητή-κανίβαλο, ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης