χαρακτήρισε φίλο του τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρά τις εντάσεις στις σχέσεις των δύο χωρών και τα μύρια προβλήματα που υπάρχουν και βασικά δημιουργεί η Άγκυρα.
Σε συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Τραμπ επαίνεσε την ηγετική ικανότητα του Τούρκου προέδρου, σημειώνοντας ότι ο Ερντογάν «έχει γίνει φίλος μου».
«Πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο κοντά από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.
Περίπου τα ίδια είπε από την πλευρά του και ο Ταγίπ Ερντογάν. Όμως οι διαφωνίες παραμένουν και είναι έντονες. Ο κ. Τραμπ ζήτησε την ακύρωση της πώλησης των ρωσικών πυραύλων S-400, και ο κ. Ερντογάν τον τερματισμό της στρατιωτικής ενίσχυσης των Κούρδων της Συρίας (YPG).
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.