Μακάβριο έγκλημα στη Ρώμη: Βρέθηκαν γυναικείες γάμπες μέσα σε κάδο απορριμμάτων
Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι
Ένα μακάβριο έγκλημα αποτελεί κύρια είδηση, σήμερα στην Ιταλία. Μια κοπέλα που έψαχνε την περασμένη νύχτα σε κάδο απορριμμάτων, στην μεγαλοαστική συνοικία της Ρώμης Παριόλι, βρήκε δυο γυναικείες γάμπες, τις οποίες κάποιος είχε πετάξει και δέσει με σελοτέιπ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι.
Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων. Το υπόλοιπο πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν έχει βρεθεί. Όπως διέρρευσε, οι έρευνες φέρονται να επικεντρώνονται σε μια πινακίδα αυτοκινήτου, που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. «Το πεδίο των ερευνών είναι ευρύτατο», αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τέλος, αναφέρουν ότι ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας άνδρας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς