Ιταλία: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα» η απάντηση του Τζεντιλόνι στον Ούγγρο ομόλογό του
Το προσφυγικό δημιουργεί τριγμούς στις σχέσεις της Ουγγαρίας με την Ιταλία - Ο Ιταλός Πρωθυπουργός απάντησε άμεσα στις... υποδείξεις του Βίκτορ Ορμπάν για την ανάγκη να κλείσουν άμεσα τα σύνορα της Ιταλίας για τους μετανάστες
Άμεσα θέλησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι στον Ούγγρο ομόλογό του Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος ζήτησε σήμερα από την Ιταλία «να κλείσει τα λιμάνια της στους μετανάστες».
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο Τορίνο, θέλησε να τονίσει:
«Από τους γείτονές μας, από τις χώρες που συμμερίζονται το ευρωπαϊκό όραμα, δεν δεχόμαστε μαθήματα ούτε απειλητικά λόγια. Με νηφαλιότητα περιοριζόμαστε στο να πούμε ότι κάνουμε το χρέος μας κι απαιτούμε να κάνει κι η Ευρώπη το δικό της χωρίς να μας παραδίδει απίθανα μαθήματα».
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!