Συγκλονιστικό βίντεο: Τζιχαντιστής ελεύθερος σκοπευτής γελά ενώ πυροβολεί γυναίκα

Συγκλονιστικό βίντεο: Τζιχαντιστής ελεύθερος σκοπευτής γελά ενώ πυροβολεί γυναίκα

Από τη γλώσσα που μιλά ενδέχεται να είναι Ουιγουάρος από την Κίνα, ή να προέρχεται από το Τουρκμενιστάν ή το Αζερμπαϊτζάν

Συγκλονιστικό βίντεο: Τζιχαντιστής ελεύθερος σκοπευτής γελά ενώ πυροβολεί γυναίκα
Το σοκ του θανάτου δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστεί, όσες εικόνες και αν έχει καταγράψει το μυαλό ενός ανθρώπου. η παραπάνω φράση δεν ισχύει για τους αιμοδιψείς τζιχαντιστές του ISIS, οι οποίοι έχουν ορκιστεί να εξολοθρεύσουν όσους ανθρώπους δεν ανήκουν στο τρομοκρατικό τους δίκτυο, είτε πρόκειται για «αλλόθρησκους», είτε για μουσουλμάνους, είτε για άνδρες, είτε για παιδιά ή γυναίκες.

Τζιχαντιστής ελεύθερος σκοπευτής καταγράφει σε βίντεο τα... κατορθώματά του στη Μοσούλη, καθώς πυροβολεί από απόσταση ένα γκρουπ αμάχων. Μετά από ορισμένες προσπάθειες, καταφέρνει να πετύχει μία γυναίκα στην πλάτη, η οποία πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο και τον τρόμο.

Ο ελεύθερος σκοπευτής του ISIS γελά και επαινεί τον εαυτό του για το... καλό σημάδι του. Από τη γλώσσα που μιλάει, φέρεται να προέρχεται από την Ασία, πιθανόν από τη μουσουλμανική επαρχία της Κίνας, όπου κατοικούν οι λεγόμενοι Ουιγουάροι, ή το Τουρκμενιστάν ή το Αζερμπαϊτζάν.

Κλείσιμο
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που αποτυπώνει το απόλυτο μίσος των εξτρεμιστών...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης